x

Valencia Series 700 VC703 Solid Top Klassieke Gitaar 3/4

€ 159,95

Omschrijving

Voor klassieke uitmuntendheid kun je vertrouwen op de handgemaakte Valencia Series 700. De meester-luthiers van Valencia hebben een uitstekende klassieke gitaar gemaakt met een breed dynamisch bereik die een speelervaring als geen ander levert.

Het massieve sitka sparren bovenblad, met innovatieve ToneFlow-versteviging, geeft deze gitaar een uitstekend bereik dat reageert op je lichtste aanraking met articulatie en detail. Premium mahonie achterkant en zijkanten verbeteren de laag-midden rijkdom. Een premium mahonie hals en Amara ebbenhouten toets zorgen voor een uitstekende speelbaarheid. Andere kenmerken zoals exotisch houtfineer, ingelegde natuurlijke houtmozaïekrozet en op maat gemaakte stemmechanieken resulteren in een klassieke gitaar die de verwachtingen overtreft in uiterlijk, klank en gevoel.

Nieuw met 2 jaar garantie!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop