x

Sony Cyber-shot DSC-H200 - Zwart

€ 79,95

Omschrijving

De Sony CyberShot DSC-H200 is een veelzijdige camera met een stevige SLR-grip. Het is een superzoom, voorzien van een 24mm groothoeklens met 26x optische zoom. Dit bereik is zo veelzijdig, dat elk onderwerp zich laat vastleggen. Sony heeft een krachtige beeldstabilisatie toegevoegd, om onbedoelde trillingen tegen te gaan, die bewegingsonscherpte kunnen veroorzaken. Ook snelheid is één van de belangrijke features van de DSC-H200. In de burst modus behaald de camera een topsnelheid van maar liefst 8fps. De Sony CyberShot DSC-H200 is dus een echte reiscamera te noemen. Energie haalt hij uit AA-batterijen. Deze zijn gemakkelijk te verkrijgen, zodat je nooit zonder energie komt te zitten.

Conditie: gebruikt (goede staat, oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd: nvt

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop