x

Shure 588SA Vintage Microfoon

€ 59,95

Aantal:

Omschrijving

Je kijkt naar een uitstekende Vintage Dynamic Hi-Z-microfoon met geweldige Vintage Tone. Dit Shure "Unisphere B" Model 588SA heeft een uitstekende DIEPE klank die geweldig is voor harpspel of voor "Fuzzy" zang. De stuurpen van geborsteld chroom is in uitstekende staat en de roestvrijstalen schermbal bevindt zich ook in uitstekende staat. De 3-pins XLR-connector aan de onderkant van de microfoon is bedraad voor werking met hoge impedantie, waarbij pin 3 heet is (niet pin 2 zoals bij XLR-werking met lage impedantie), dus u moet ervoor zorgen dat u een kabel heeft die op de juiste manier is aangesloten voor deze microfoon.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop