x

Nikon D3500 + 18-55mm VR Lens Kit

€ 299,95

Omschrijving

De Nikon D3500 + AF-P DX Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6G VR is een compacte spiegelreflexcamera voor amateurfotografen. Dankzij de 18-55 mm lens maak je portret-, landschaps-, architectuur-, straatfoto's en meer. De beeldstabilisatie in de lens vermindert bewegingsonscherpte. Het ontwerp van de camera heeft een diepe grip, waardoor hij prettig in de hand ligt. De camera is gemakkelijk te bedienen, doordat er enige afstand tussen de knoppen zit. Met de helpinstelling leert u de camera snel kennen. Kies eenvoudige of geavanceerde bedieningselementen. Met eenvoudige bediening bepaalt de camera de instellingen. De geavanceerde bedieningsinstelling vertelt u wat u met verschillende scènes moet doen. Dankzij de lichtgevoelige 24 megapixel sensor maak je gedetailleerde foto's op donkere locaties. Met de SnapBridge app stuur je de beelden draadloos naar je smartphone of tablet.

Conditie: gebruikt (goede staat, oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
Acculader
Accu (1x)
Cameratas

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop