x

Bromo BAB1 Dreadnought Akoestische gitaar

€ 139,95

Aantal:

Omschrijving

Het debuut van Bromo op de markt is overweldigend succesvol. Het ontwerp, de kwaliteit, het vakmanschap en de waarde ervan worden onmiddellijk erkend, waardoor steeds meer mensen een Bromo willen die ze zich kunnen veroorloven. Als antwoord op dit brede verzoek creëren we een nieuwe serie en noemen deze naar de berg Blanc, een van de mooiste massieven op aarde en de geboorteplaats van het moderne bergbeklimmen, als de geboorteplaats van gitaardromen.

De Mt. Blanc-serie bereikt grote schoonheid via een andere route met minder decoraties. Het behoudt de sonale superioriteit van Bromo door het geselecteerde Sitka sparren bovenblad, mahonie achter- en zijkanten, premium massieve mahonie hals en Amara ebbenhouten toets te behouden. Spelers zullen onder de indruk zijn van het feit dat de moeiteloze bespeelbaarheid, de precieze intonatie en het vakmanschap van de Bromo-gitaar goed behouden blijven in de Mt Blanc-serie.

Specificaties:
Schaal : 645 mm
Moerbreedte: 44,5 mm
Bovenblad: sparrenhout
Achterkant en zijkanten: mahonie
Binding bovenblad: ABS zwart en wit vermenigvuldigen
Zijbordbinding: ABS Zwart
Hals: mahonie
Truss Rod: Truss Rod in twee richtingen
Toets: Amara ebbenhout
Positiemarkeringen: ABS witte stip
Hoofdfineer: Amara ebbenhout
Hoofdlogo: Mt.Bromo, gouden print
Klankgatversiering: "Cowboytouw", sticker
Nubone zadel- en bruginleg
Brug: "Eagle Wing" Amara Ebony
Brugpinnen: ABS Wit met zwarte stip
Halsversiering: Mount Bromo, gouden print
Frets: Jumbo, 20 frets
Machinekoppen: gegoten, Mount Bromo, chroom
Afwerking: Satijn

Mount Bromo is een beroemde bezienswaardigheid en actieve vulkaan in Oost-Java - Indonesië. Het gebied is gezegend met een overvloed aan klankhout van topkwaliteit, ideaal voor gitaarproductie. Elk jaar wordt een van de grootste muziekfestivals in Indonesië gehouden op de top van de berg Bromo, waar de vreugde en melodieën van de eilandbewoners in de Stille Oceaan worden gedeeld.

Bromo-gitaren worden 100% gemaakt in hun eigen, op maat gebouwde fabriek in Surabaya, Indonesië. Met de opgebouwde kennis, cultuur en middelen van 3 generaties hebben we een ultramoderne werkplaats gebouwd waarin de allernieuwste technologieën met levenslange vakmensenvaardigheden worden gecombineerd om Bromo de best mogelijke gitaren te maken.

Conditie: Nieuw in doos

Garantie: 2 jaar

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop