x

Zoom B3n Multi-Effects Processor Bas

€119,95

Omschrijving

Met de Zoom B3n presenteren de Japanse effectenspecialisten de volgende generatie van de populaire basmulti-effecten-unit. Uitgerust met vijf gedetailleerde simulaties van de meest populaire basversterkers, waaronder bijpassende luidsprekers en een totaal van 67 effectmodellen op het gebied van dynamiek, overdrive, modulatie, nagalm en vertraging, biedt de compacte modelleerder een bijna onbeperkt scala aan verschillende geluiden voor elke muziekstijl. Dankzij de drie LC-displays en logisch geordende bedieningselementen kan de Zoom B3n snel en intuïtief worden bediend, zodat gevonden geluiden kunnen worden opgeslagen op een van de 150 geheugenplaatsen. Daarnaast beschikt de bas multi-effects unit over een looper met een opnametijd tot 80 seconden, een drumcomputer met 68 ritmes en een chromatische tuner. Dankzij de USB-aansluiting kan de Zoom B3n ook geprogrammeerd worden via de Zoom Guitar Lab-software.

Conditie: gebruikt (goede staat, lichte oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
- Adapter 

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met
de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 0,00
Brievenbuspost: € 0,00

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop