x

Xtorm Powerbank - USB-C/USB 2.0 A - 20.000 mAh - Grijs,Oranje - 3 poorten

€ 39,95

Omschrijving

Zoek je een powerbank waarmee je je telefoon snel kunt opladen? Dan is de Xtorm Fuel Series 4 USB-C Snellader Powerbank 20.000mAh Zwart misschien wat voor jou. De USB-C-poort ondersteunt Power Delivery 20W zodat je apparaat met Power Delivery snel oplaadt.

Je kunt drie apparaten tegelijkertijd snel opladen, want deze Xtorm-powerbank heeft ook nog twee USB-A-poorten met Qualcomm Quick Charge 3.0. Deze snellaad-technieken werken alleen als je telefoon of tablet dit ook ondersteunen. De Xtorm 20W Fuel Series 4 20.000mAh Powerbank zelf is ook snel op te laden via de USB-C-poort.

Conditie: Nieuw

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop