x

Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/128GB - Glacier Blue (NIEUW)

€ 229,95

Omschrijving

Kenmerken:
108 MP camera: de hoofdcamera met 108 MP maakt het mogelijk om ultraheldere foto's te maken. Breid je foto uit om grappige en onverwachte details te ontdekken.
6,67 inch 120 Hz AMOLED: het scherm wordt 120 keer per seconde bijgewerkt, of je nu speelt of door de inhoud scrolt, het uiterlijk is extreem glad en vloeibaar.
5020 mAh accu: lange batterijduur met 5020 mAh beëindigt de angst van de batterij. Standaard snel opladen van 33 W. 59% opladen in slechts 30 minuten.
Twee luidsprekers: het brede klankpalet en de grote klankholte bieden een krachtig, driedimensionaal geluid. Of je nu naar muziek luistert, video's kijkt of speelt, het biedt je een adembenemende en spannende audio-ervaring.
Elegant design: de 3D-gebogen glazen achterwand zorgt voor een glad, driedimensionaal en afgerond gevoel. Het adembenemende design van de zilveren halo-ring brengt de zintuigen van de technologie van de toekomst.

Conditie: Nieuw (GESEALD)

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop