x

Warm Audio Jet Phaser gitaar effectpedaal

€ 129,95

Omschrijving

Warm Audio heeft een voorliefde voor 'vintage' apparatuur en dat is niet verwonderlijk, aangezien er iets magisch aan de hand lijkt te zijn met apparatuur afkomstig uit deze periode. Deze Jet Phaser van Warm Audio treedt dan ook nauw in de voetsporen van de effecten uit dit gouden tijdperk. Toen pioniers als Eddie van Halen, David Gilmour, Brian May, Donald Fagen, Herbie Hancock Richard Tee en vele anderen te tonele kwamen was er een ding wat zij gemeen hadden: het gebruik van phasers! Deze warme, aangename sound vormde de signatuur van hun geluid in die tijd. Er was een specifieke phaser in die tijd die er echt uitsprong en van die phaser is de Jet Phaser een zeer authentieke reproductie. Met name de fuzz toevoeging onderscheidt hem van alle andere phasers.

Conditie: gebruikt (zeer goede staat, oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
Stroomadapter
Handleiding
Doos

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop