x

Warhammer 40.000: Space Marine - Collector's Edition (PS3)

€ 49,95

Omschrijving

Collector's Edition Inhoud
Betreed als Captain Titus van de Ultramarines, een van de elite Space Marines van de Emperor, onbevreesd het slagveld en bezorg de vijanden van de mensheid een intens gewelddadige dood. Ontdek de complete Space Marine-ervaring met deze fraai vormgegeven Collector's Editie die het volledige spel en exclusieve verzamelvoorwerpen bevat. Purity Seal - Dit authentieke Purity Seal, gemaakt van polyhars en gedecoreerd met dubbele lintjes en een magnetische bevestiging, wordt uitgereikt aan diegenen die zich eervol tonen in de strijd. Het is een exacte replica van de decoraties zoals Titus die in het spel op heeft. Soundtrack - De originele muziek, gecomponeerd door de gerenommeerde componisten Cris Velasco en Sascha Dikiciyan, voert je terug naar het epische universum van de Space Marines. Informatiekaarten - Dit prachtige kaartspel met 25 collector's kaarten geeft je belangrijke informatie over een paar van de hoofdpersonen die je in het spel tegenkomt, plus tips over hoe je het spel kunt spelen. Artboek - Dit ingebonden artboek, boordevol artwork uit het spel, geeft een kijkje achter de schermen over hoe de wereld van Warhammer 40,000 tot leven werd gebracht en bevat tevens een introductie van de makers van het spel.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop