x

Valencia VC264 Klassieke Gitaar

€ 79,95

Omschrijving

De VC264 is een klassieke gitaar met die fijne, vertrouwde look en door de afwerking een zijdezachte feel. Deze Spaanse gitaar is in de Valencia fabriek in Indonesië gebouwd, waardoor je verzekerd bent van een prima startinstrument of interessante nylonsnaar voor erbij. Dit komt allereerst doordat er extra aandacht wordt besteed aan de constructie aldaar. Ten tweede wordt gebruik gemaakt van lokale houtsoorten zoals het jabonhout van de hals en nato bodydelen. Dit zorgt ook nog eens voor een verrassend goede prijs. Deze klassieke Valencia gitaar wordt compleet gemaakt met een bovenblad van populair Sitka sparren.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop