x

Valencia Series 300 VC-304-ASB Klassieke Gitaar - Antique Sunburst

€ 99,95

Aantal:

Omschrijving

Het geselecteerde Sitka-sparren bovenblad en de gebonden nato zij- en achterkant van de Series 300-reeks leveren warmte, klank en projectie. Een mahonie hals in combinatie met een teakhouten toets en brug zorgt voor een unieke look. GraphTech Nu-bone XB-brugzadels en USA-snaren zorgen voor meer klank, projectie en helderheid.
Gouden stemmechanieken met tuners met zwarte knoppen geven de Valencia Series 300 een uniek karakter dat geen enkel ander merk biedt. Met een transparante, satijnen afwerking en stijlvolle rozetdecoratie is de Serie 300 echt geïnspireerd!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop