x

Umbro Draagbare Bluetooth Speaker met Radio - Draadloos - Meerdere Ingangen: AUX/USB/SD - Zwart

€ 14,95

Omschrijving

Muziekje nodig? Deze draagbare bluetooth speaker van Umbro neem je eenvoudig mee naar een feestje of sportsessie door zijn kleine omvang en lichte gewicht. De speaker weegt nog geen halve kilo, dus je merkt niet eens dat het in je tas zit! Mocht je verbinding willen maken met een apparaat dat niet over bluetooth beschikt, is dat ook mogelijk: zo schakel je tussen SD kaart, het gebruik van een AUX-kabel of USB-stick door simpelweg de gewenste invoer in te pluggen, de muziek start dan automatisch met spelen.

Conditie: Nieuw in doos

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop