x

Turtle Beach Gaming Headset 600X Gen 2 MAX - Zwart

€ 79,95

Omschrijving

De officieel voor Xbox gelicentieerde draadloze Turtle Beach® Stealth™ 600 Gen 2 MAX-gamingheadset voor meerdere platforms biedt een geweldig batterijvermogen en hoogwaardig geluid en chat voor Xbox, PlayStation®, Nintendo Switch™ en PC. Het batterijvermogen van ruim 48 uur en de draadloze 2,4-GHz verbinding zonder vertraging houdt je langer in het spel. Daarnaast zorgen de deskundig afgestemde 50-mm speakers en de opklap- en dempbare microfoon voor baanbrekend geluid en communicatie.

Conditie: gebruikt (goede staat, oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd: 
USB Dongel
Doos

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop