x

Totalclean 5-in-1 Air Purifier AP-T30WT (NIEUW uit doos)

€ 89,95

€ 119,-

Aantal:

Omschrijving

Met de HoMedics TotalClean 5-in-1-luchtreiniger zorg je voor een gezond klimaat in huis. Deze reiniger verwijdert tot wel 99,97% van bacteriën en allergenen uit de lucht, doodt ziektekiemen en virussen en verwijdert geurtjes. Daarnaast is het apparaat voorzien van een aromabak met 3 etherische-oliepads, zodat je gemakkelijk heerlijk geurende essentiële oliën verspreidt door jouw (woon)kamer. Dankzij de zeer stille werking is de luchtreiniger op elk moment van de dag te gebruiken, zonder dat hij je stoort. Verder is de TotalClean-luchtreiniger uitgerust met een nachtlampje en een instelbare timer tot maximaal 12 uur.

Conditie: Nieuw (retourgoed, verpakking kan licht beschadigd zijn)

Garantie: 1 jaar

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop