x

Tommy Hilfiger 1791214 George Horloge

€ 79,95

Omschrijving

Dit is een horloge uit de George serie. Het horloge heeft een witte wijzerplaat en een stalen band. Het horloge heeft een diameter van 44 mm en is ook nog eens 5 ATM (Regen- & spatwaterdicht). Het Quartz uurwerk zorgt voor een betrouwbare weergave van de tijd. Het horloge heeft een stijlvolle look, maar is ook prima te combineren met een casual outfit. In deze George serie vindt je duidelijk de kenmerken van Tommy Hilfiger terug. Een must have voor mannen.

Conditie: gebruikt (goede staat, oppervlakkige gebruikerssporen, nieuwe batterij, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd: nvt

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop