x

Stanley Fatmax FMCW220B Excentrische Schuurmachine

€ 44,95

Omschrijving

De Stanley Fatmax excentrische schuurmachine FMCW220B 18V is een maschine die zowel horizontaal of verticaal te gebruiken is. Omdat de handgreep in twee verschillende posities kan worden gezet is de schuurmachine in elke hoek te gebruiken. Licht, compact en lager design voor meer controle en comfort bij het schuren. De FMCW220B wordt geleverd met 1 schuurgaas voor meer materiaalafname en sneller resultaat. De stofzuiger uitgang is ideaal te combineren met de nat/droog bouwstofzuiger (FMC795B) om de werkplek stofvrij te houden.

Let op: betreft losse machine, wordt zonder acculader en accu geleverd!

Conditie: gebruikt (goede staat, oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd: nvt

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 0,00
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop

Winkelbezoek reserveren