x

SpeedComfort Trio set Ventilatoren

€ 99,95

Omschrijving

Door de ventilatoren van de SpeedComfort Trio set verspreid je de warmte van je radiator of convector kachel gelijkmatig door je woonkamer. Daarnaast verwarm je de ruimte 2 keer zo snel. Doordat je de ruimte sneller verwarmt, bespaar je gas en brandt de ketel korter. Je schaft met deze Trio set 3 apparaten aan, waardoor je een kachel van minimaal 150 centimeter voorziet. Je bevestigt ze eenvoudig aan de binnenkant van je kachel met de magneetbevestiging. Na het installeren hoef je niks meer aan de ventilatoren te doen. Ze schakelen zichzelf namelijk aan en uit met de temperatuurgevoelige schakelaar.

Conditie: zo goed asl nieuw (zeer goede staat, oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
Adapter (1x)
Externe thermostaat
Magneetbevestiging
Koppelkabel (2x)

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop