x

Spectrum slaglijnmolen set spectrum kalklijn 30M

€ 7,95

Omschrijving

Spectrum slaglijnmolen 3 delige set met slaglijnmolen, blauw slaglijnpoeder en waterpas 30 meter - voor markeren van tegels en hout

Spectrum slaglijnmolen beschikt over een vrijloopfunctie, door het indrukken van de as van de zwengel. Met deze slaglijnmolen maak je probleemloos rechte lijnen. De slaglijnmolen heeft een geharde eindhaak en een grote capaciteit slaglijnpoeder. De slaglijn is 5x sneller op te rollen door de zwengel met versnelling en bestaat uit een lichte en onbreekbare magnesium behuizing.

De Spectrum slaglijnmolen is perfect voor het markeren van tegels en hout, met een lengte van 30 meter is het een ideaal systeem voor het snel trekken van rechte lijnen tussen twee punten op de wand of vloer.


Kenmerken:
lichte en onbreekbare magnesium behuizing;
gemakkelijk afrollen;
5x sneller oprollen door de zwengel met versnelling;
grote capaciteit slaglijnpoeder;
geharde eindhaak;
geïntegreerde opbergplek voor de eindhaak.
Met waterpas

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop