x

Sony VPL-EW455 3LCD Beamer

€ 449,95

Omschrijving

De Sony VPL-EW455 Projector is een WXGA Conference Room Projector. Deze op lampen gebaseerde projector kan 3.500 lumen weergeven in de helderste instelling met een native resolutie van 1280x800. De interne 3LCD-technologie is een innovatief 3-chips ontwerp dat zich onderscheidt door levendige, levensechte beelden te leveren met een betere kleurhelderheid en een breder kleurengamma.

Conditie: Nieuw

Meegeleverd:
Afstandsbediening
Handleiding
Netsnoer
Doos

Garantie: 3 maanden

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 0,00
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop