x

Sony NEX-3N + 16-50mm

€ 99,95

Omschrijving

De Sony NEX-3N is een systeemcamera voor de startende fotograaf. Met een gewicht van 210 gram en een breedte van nog geen 11 cm, kan je de camera oprecht compact noemen. Ondanks dit formaat, is er toch een grote APS-C CMOS-sensor te vinden. Dit zorgt voor een hoge lichtgevoeligheid, zodat je de mogelijkheid hebt om ook in donkere omstandigheden te fotograferen. Het 180 graden kantelbare scherm maakt het gemakkelijk om vanuit verschillende hoeken te fotograferen en zelfs zelfportretten te maken. Op dit 3 inch LCD-scherm is meteen te zien wat de effecten zijn van de instellingen die je hebt gekozen.

Conditie: gebruikt (goede staat, oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
Pixco extension tube dg-10mm nex
Accu (2x)
Acculader
Lensdoppen

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop