x

Sony HDR-CX900E Handycam

€ 499,95

Omschrijving

De Sony HDR-CX900 presteert uitstekend in verschillende omstandigheden. De camcorder lijkt op de Sony FDR-AX100E, maar filmt in Full HD- in plaats van 4K-kwaliteit. De 1 inch CMOS-sensor is 4,9 keer groter dan de sensor van een normale camcorder. De combinatie van de backlit sensor en het grote diafragma van f/2.8 zorgt voor een lichtsterke lens, die ook in situaties met beperkt licht goed functioneert. Met de groothoek van 29mm en 12x optische zoom film je brede beelden of breng je details dichterbij. Je beeld blijft stabiel door de optische beeldstabilisatie met active mode. Instellingen zoals diafragma, ISO en sluitertijd verander je met de lens control ring en knoppen aan de zijkant. Breid je mogelijkheden uit door extra accessoires op de Multi Interface Shoe te bevestigen. Daarnaast heeft de camcorder aansluitingen voor een microfoon en hoofdtelefoon.

Conditie: zo goed als nieuw (zeer goede staat, geen gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
Accu NP-FV50 (2x)
Accu NP-FV100 (1x)
AC-adapter
Voedingskabel
Gebruikershandleiding
HDMI-kabel
USB-kabel
Afstandsbediening
Zonnekap
Lensdop

Garantie: 3 maanden

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop