x

Sony Cybershot DSC-W630 Camera

€34,95

Omschrijving

Met een CCD-sensor van 16,1 megapixels en een 5x optische zoom Carl Zeiss-lens heeft deze Sony Cybershot DSC-W630 alles in huis. Deze compactcamera is hiermee de grote broer van de Cybershot DSC-W610. De beeldverwerking wordt verzorgd door de krachtige BIONZ-processor en dat resulteert in scherpe, gedetailleerde beelden met weinig ruis. Met vier ingebouwde camera-effecten kan je gemakkelijk experimenteren met nieuwe effecten tijdens het fotograferen. Om brede opnames nog interactiever te maken heeft Sony 360 Sweep Panorama aan de Cybershot DSC-W630 toegevoegd waarmee de camera automatisch een 360 graden opname maakt.

Conditie: gebruikt (zeer goede staat, lichte oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
USB Kabel
Acculader
Accu (1x)
Doos

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 0,00
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop