x

Sony CyberShot DSC-W270 - Zwart

€44,95

Omschrijving

Mooie, haarscherpe foto's maken is een koud kunstje voor de Sony Cybershot DSC W270. U schiet met de W270 beelden waar zelfs een professionele fotograaf warm van zou worden. Elk lichtdetail dat door de Carl Zeiss-lens wordt opgenomen komt terecht op de gevoelige Super HAD CCD-sensor. Verre objecten haalt u met 5x optische zoom dichterbij dan ooit. Vervolgens wordt het geheel met lichtsnelheid verwerkt door de Bionz-processor. Het resultaat? Haarscherpe en gedetailleerde foto's van 12,1 megapixels vol met kleur.

Conditie: zo goed als nieuw (zeer goede staat, lichte oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
-AV Kabel
-1x Accu
-Accu Lader

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 0,00
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop