x

Sony BDV-EF420 Blu-ray 3D - 2.1 Home-Cinema set

€ 69,95

Omschrijving

De Sony BDV-EF420 is een complete home cinema set met Blu-ray-speler met 3D-ondersteuning. Zo geniet je van je films in 3D-beeldweergave. Naast de haarscherpe kwaliteit levert de Sony BDV-EF420 krachtige geluiden dankzij Dolby TrueHD. De set wordt geleverd met 2 speakers voor de midden- en hoge frequenties. De subwoofer neemt de lage tonen voor zijn rekening. En als je bent uitgekeken op je filmcollectie, geniet je met Sony Entertainment Network van streaming HD films, muziek en maak je gebruik van de webbrowser en applicaties voor het weer, nieuws en meer. Je gebruikt de Sony BDV-NF420 ook als docking station voor je iPod/iPhone. Daarnaast stream je content vanaf je thuisnetwerk, smartphone of externe harde schijf via wifi of DLNA.

Conditie: gebruikt (redelijke staat, lichte gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd: Afstandsbediening

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 20,-

Onder de € 20,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop