x

Sony BDV-E370 3D Bluray - 5.1 Home Cinema Set

€69,95

Omschrijving

Ben je klaar voor de grootste multimedia-ervaring van dit moment? Waarschijnlijk niet, want je hebt geen Sony BDV-E370 thuis staan. Maar daar kan verandering in komen, want als je ziet wat voor features deze thuisbioscoop herbergt, moet je wel enthousiast worden: 3D Ready, Full HD, Blu-ray, 24p True Cinema en iPod support via usb. De Sony BDV-E370 is een alleskunner en biedt tevens geweldige kwaliteit bij het afspelen van dvd doordat het toestel deze upscalet naar een hogere kwaliteit.

Conditie: gebruikt (goede staat, oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
Afstandsbediening
Toebehoren Kabels

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 0,00
Brievenbuspost: € 0,00

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop