x

Shure SM58SE microfoon met schakelaar

€ 99,95

Omschrijving

De Shure SM58SE cardioïde dynamische zangmicrofoon met zijn voor zang geoptimaliseerde frequentierespons en warme, heldere klank is echt DE standaard onder de live zangmicrofoons. De SM58 is een dynamische microfoon voor lead- en achtergrondzang in live optredens, professionele geluidsversterking en studio-opnames. Een ingebouwde, zeer effectieve filter elimineert adem- en windruis, terwijl het cardioide polair patroon de signaalbron isoleert en ongewenste achtergrondruis en feedback frequenties reduceert.

Conditie: zo goed als nieuw (zeer goede staat, geen gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
Opberghoes
Doos

Garantie: 3 maanden

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop