x

Samsung NV10 Compact Camera

Conditie: gebruikt (goede staat, lichte oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:

-Oplaadstation

-USB Oplaadkabel

-Afstandsbediening

-AV Kabel

Garantie: 1 maand

€ 24,95

Omschrijving

De Samsung NV10 digitale compact camera met Blue Ring is gevat in een stijlvolle, aluminium behuizing en heeft alles wat de liefhebber van een professionele camera mag verwachten. Naast de uitschuifbare cilinderlens is de NV10 uitgerust met een 1/1,8 inch CCD van 10,1 megapixels, waardoor meer details kunnen worden vastgelegd. Het opvallend grote 2.5" LCD display geeft tot 230.000 kleuren weer, waardoor de gebruiker de genomen foto's optimaal kan bekijken. Het toestel is voorzien van de nieuwe 'Smart Touch' user interface waarmee de gebruiker razendsnel navigeert en selecteert. Gemak dient de mens en gemak heet hier NV10! 2.5" LCD-scherm Bekijk te fotograferen onderwerpen op het overzichtelijke 2.5" LCD-scherm. Mooie foto's maken? Makkelijk! Auto macro Maak automatisch foto's van dichtbij, ook als de 'close-up' functie is uitgeschakeld. 3x optische zoom, 5x digitale zoom Stel de focus van de zoomlens in voor haarscherpe foto's met wijde of smalle kijkhoek. De camera beschikt over 3x optische- en 5x digitale-zoom. Als beide maximaal worden gebruikt, biedt de camera 15x zoom. Schneider lens, de beste ter wereld Schneider lenzen worden gezien als de beste ter wereld. Excellente resolutie, natuurgetrouwe kleuren. iso 1000 Deze functionaliteit past automatisch de lichtgevoeligheid van de camera aan, afhankelijk van de omstandigheden waarin de foto's genomen worden. Bij een iso-waarde 1000 kan er binnenshuis en onder slechte lichtomstandigheden normaal gefotografeerd worden waarbij de gemaakte beelden helder en scherp zijn.Instelbare waarden zijn : Auto, 200, 400, 800 en 1000. CCD (Resolutie) 10 Mega pixels uiterst rijke en gedetailleerde foto's, zelfs na uitvergroting tot posterformaat. De kwaliteit van conventionele fotografie gecombineerd met het gebruikersgemak van 't digitale tijdperk. Smart Touch met één simpele handbeweging bekijken, navigeren en selecteren van opgeslagen beeldmateriaal. Multi Charge oplaadmogelijkheden zowel direct via de USB-poort, via een losse kabel, of een externe energiebron.

Conditie: gebruikt (goede staat, lichte oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd: 

-Oplaadstation

-USB Oplaadkabel 

-Afstandsbediening

-AV Kabel

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 0,00
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop

Winkelbezoek reserveren