x

Samsung HW-J551 Soundbar - Zilver

€ 129,95

Omschrijving

Met de Samsung HW-J551 maakt het niet uit vanaf welke positie je naar een film kijkt, het geluid klinkt overal hetzelfde. Deze soundbar gebruikt de Surround Sound Expansion techniek om geluidsgolven breed door de kamer te verspreiden. Zo zijn filmeffecten en dialogen overal duidelijk te verstaan. Als je naar muziek wilt luisteren, verbind je de soundbar met een usb opslagapparaat. Via de poort aan de achterzijde speelt hij nummers af van usb sticks en externe harde schijven. De subwoofer maakt een film- of muziekbeleving extra intens. Je plaatst het draadloze ontwerp van deze baskist op elke gewenste positie.

Conditie: gebruikt (goede staat, lichte gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
Stroomadapter voor Soundbar
Netsnoer voor Subwoofer
Afstandsbediening

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop