x

Samsung HT-D5500 Blu Ray 3D - 5.1 Home cinema set

€ 69,95

Omschrijving

De Samsung HT-D5500 bezorgt jou de ware thuisbioscoop-belevenis. Geniet van Blu-ray 3D-films in 1080p Full HD-resolutie. Zelfs 2D-films en -games verschijnen in 3D op het scherm van jouw HDTV dankzij de 3D-converter. De 5.1-kanaals home cinema speakers maken de ervaring compleet. Hoogwaardig geluid komt uit alle richtingen op je af, zodat je het gevoel krijgt dat je werkelijk midden in je film of spel zit. Naar wens produceren de vijf speakers een 7.1 surround sound, waardoor met twee virtuele speakers de bioscoopervaring compleet is. Met een totaal vermogen van 1000 Watt en het krachtige PowerBass-systeem knalt het geluid uit de speakers van de Samsung HT-D5500.

Let op: afstandsbediening niet meegeleverd, is verder wel volledig te bedienen op het apparaat zelf.

Conditie: gebruikt (goede staat, oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
Luidsprekerkabels
HDMI Kabel

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 20,-

Onder de € 20,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop