x

Samsung Galaxy Tab S9 Plus / S9 FE Plus Book Case Zwart (Nieuw)

€ 49,95

Omschrijving

Houd je Tab S9 Plus of S9 FE Plus als nieuw met de Samsung Galaxy Tab S9 Plus / S9 FE Plus Book Case Zwart. De hoes beschermt je tablet aan de voor-, achter- en zijkant tegen krassen en vuil. Door de ingebouwde standaard zet je de tablet horizontaal of verticaal neer, net wat je fijn vindt. Dat is bijvoorbeeld handig als je een film of serie kijkt of als je een videogesprek voert. Zo houd je de tablet niet steeds vast. Je S Pen stylus berg je veilig op in het vak op de achterkant van de hoes. Zo raak je 'm niet kwijt. Dankzij de auto-wake functie gaat je tablet vanzelf aan en uit wanneer je de hoes open- of dichtklapt. Dit bespaart batterij, waardoor je langer je tablet gebruikt.

Conditie: Nieuw (GESEALD)

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop