x

Samson Stage XPD1 Presentation draadloze USB microfoon (2.4 GHz)

€ 39,95

Omschrijving

Samson's Stage XPD1 Presentation USB Digital Wireless System brengt het gemak van draadloos naar uw computeropnames en daarbuiten. Met een draadloze ontvanger ingebouwd in een USB-stick en een hoogwaardige beltpack-zender/lavaliermicrofoon, stelt de Stage XPD1 Presentation u in staat om draadloos verbluffende audio rechtstreeks op uw Mac/pc en favoriete digitale audiosoftware vast te leggen. Het is het ideale draadloze systeem voor het opnemen van lezingen en seminars. De meegeleverde PXD1 Beltpack-zender wordt geleverd met een Samson LM5 lavalier-microfoon die ideaal is voor discrete gesproken woordpresentaties en meer. De Stage XPD1 Presentation biedt meer dan 100' draadloos bereik (afhankelijk van de omgeving), werkend in de licentievrije 2,4 GHz-band om interferentie van televisiestations en andere uitzendapparaten te voorkomen. De RXD1 draadloze ontvanger wordt gevoed via USB en werkt plug-and-play zonder dat een stuurprogramma hoeft te worden geïnstalleerd. Sluit de RXD1 gewoon rechtstreeks aan op uw computer via USB en ga aan de slag met uw favoriete DAW's, VoIP-communicatiesoftware en toepassingen voor spraak-naar-tekst dicteren. Het is ook compatibel met iPads en iPhones (4S en later) met behulp van Apple's Lightning USB Camera Adapter of Camera Connection Kit (30-pins). Naast computertoepassingen kan de Stage XPD1 Presentation worden gekoppeld aan Samson's batterijgevoede Expedition XP106 PA, evenals het grotere Expedition XP1000-systeem, voor volledige draadloze mogelijkheden in een verscheidenheid aan live-toepassingen, waaronder buitenevenementen, fitnesslessen, rondleidingen en meer.

Conditie: gebruikt (goede staat, oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd: 
PXD1 beltpack-zender
LM5 dasspeld-microfoon
RXD1 USB-ontvanger

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop