x

Salora LED2426FHDVXWHII 24 inch Full HD LED Televisie

€ 44,95

Omschrijving

De Salora LED2426FHDVWXII is een 24 inch Full HD LED-televisie met ingebouwde dvd-speler. Je vakantiefoto's, favoriete muzieknummers en leuke filmpjes open je eenvoudig via de USB-ingang van de LED2426FHDVWXII. Naast de USB bevat de televisie ook een HDMI, composiet en VGA-ingang, waarmee je externe apparaten met de televisie kan verbinden. Omdat de Salora LED2426FHDVWXII ook op een 12V-aansluiting werkt is deze ideaal voor in de caravan of boot.

Let op: wordt zonder afstandsbediening en steunvoet geleverd!

Is wel gewoon te bedienen met de hand.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 20,-

Onder de € 20,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop