x

Salora DVP7020 2x7inch Portable Dvd Speler

€49,95

Omschrijving

Maak de lange rit naar uw vakantiebestemming aangenaam voor de passagiers achterin met de Salora DVP-7020 Twin. Terwijl u de aandacht bij de weg houdt, speelt deze portable dvd-speler muziek, films en foto's af op zijn twee loepzuivere, platte 7 inch beeldschermen. Zo wordt de reis naar de plaats van bestemming al een vakantie op zich.

Volop vermaak
De DVP-7020 vermaakt de toeschouwers en -hoorders met film, foto en muziek. De speler is bepaald niet eenkennig en leest dvd's en zelfgebrande recordable en rewritable cd's. Zo geniet u onderweg van uw eigen muziek- en filmcollectie. Via de meegeleverde afstandsbediening geeft u eenvoudig en snel uw commando's door, en als u film wilt kijken via een groter scherm sluit u de speler hierop aan via een optionele verbindingskabel.

Conditie: zo goed als nieuw (zeer goede staat, geen gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
Afstandsbediening
Thuislader
Autolader
Draagtas
2 hoofdsteunbevestigingen voor de LCD-schermen
Aansluitkabels

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 0,00
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop

Winkelbezoek reserveren