x

Russell Hobbs 21701-56 Koffiezetapparaat - Retro Zwart

€ 49,95

Omschrijving

De Russell Hobbs 21701-56 Retro Classic Noir is dankzij zijn zwarte retro-design met RVS-accenten een echte eyecatcher. Dit chique koffiezetapparaat is voorzien van verschillende snufjes om het koffiezetten makkelijker te maken. Zo heeft hij een pauzeerfunctie waarmee je het zetproces tijdelijk onderbreekt. Zo kun jij alvast een kop koffie inschenken en zelf bepalen wanneer hij verder moet gaan met zetten. Dankzij de geïntegreerde warmhoudplaat blijft je koffie ook na het zetten op temperatuur. De Russell Hobbs 21701-56 Retro Classic Noir is voorzien van een display dat het apparaat niet alleen zijn retro-uitstraling geeft, maar er ook laat zien wanneer je koffie klaar is.

Conditie: Nieuw

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop