x

Rode VideoMic Pro Rycote Microfoon

€ 99,95

Omschrijving

De Rode VideoMic Pro Rycote is een shotgunmicrofoon met geïntegreerde Rycote Lyre shockmount ontworpen voor het opnemen van hoge kwaliteit audio met camcorders, digitale spiegelreflexcamera's en draagbare audio-recorders. Het hart van de VideoMic Pro wordt gevormd door een vernieuwde 1/2" condensator capsule die uitzendkwaliteit audio levert via de 3.5mm minijack-aansluiting met een ongelooflijke lage eigen ruis van slechts 14dB. De super-nierkarakteristiek zorgt ervoor dat alleen het geluid van het onderwerp waarop de camera is gericht wordt opgenomen en geluid dat van de zijkanten en achterkant komt wordt onderdrukt.

Conditie: gebruikt (zeer goede staat, oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd: nvt

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop