x

Revamp Progloss Perfect Finish Krullen & Golven Borstel - Zwart

€ 34,95

€ 78,99

Aantal:

Omschrijving

PERFECTE HAARSTYLING: The Progloss Perfect Finish Haarborstel kan alles: steil maken, krullen en volume toevoegen! Dankzij de innovatieve intrekbare borstelharen kunt u de borstel gemakkelijk door uw haar bewegen voor moeiteloos stylen.
PROGLOSS GLADMAKENDE OLIËN: Ons stylingproduct maakt gebruik van gladmakende keratine, argan en kokosolie om de gezondheid van uw haar te beschermen en hitteschade te verminderen. Voor zijdezachte haarverzorging en haarstijlen.
INTREKBARE BORSTELHAREN: De keramische ionische staaf is uitgerust met borstelharen die uw haar zachtjes vastpakken om lichte spanning te creëren waardoor u moeiteloos een prachtig en professioneel uitziend kapsel kunt creëren.
INSTELBARE WARMTE: De dubbele keramische verwarmingselementen van de föhnborstel hebben een bereik van 150-210 graden. Gebruik een lagere instelling voor subtiele styling en kies een hogere setting voor meer gedefinieerde krullen.
SCHAKELT AUTOMATISCH UIT: Ooit wel een per ongeluk een apparaat aan laten staan? De Progloss Perfect Finish haarfohn styler heeft een zeer praktische automatische uitschakelmodus die uw stijlborstel na 72 minuten inactiviteit uitschakelt.

Conditie: Nieuw (retourgoed, verpakking kan licht beschadigd zijn)

Garantie: 1 jaar

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop