x

Revamp Progloss Keramische Warmteborstel - 40 mm Krulborstel - 3 Meter Salonkabel - Fohnborstels

€ 29,95

€ 59,99

Aantal:

Omschrijving

De Revamp Progloss BR1400 warmteborstel bevat een grote ronde keramische borstel van 40 mm (diameter) met ionentechnologie. De borstel kan je haar krullen, golven en volume geven en warmt snel op tot 180 ºC. De keramiek is gebakken in een Progloss bad en heeft daardoor een speciale coating. Dit geeft je haar elke beurt een glans en beschermt het tegen de hitte. Bespaar kostbare tijd en style je haar in enkele seconden.

Belangrijkste producteigenschappen
Diameter van 40 mm
Tot 180 ºC
3 Meter meedraaiende salonkabel
Krullen, golven en volume
Keramische borstel
Progloss coating
Ionentechnologie
2 jaar garantie
Progloss coating
De keramische warmteborstel is gebakken in een Progloss bad en bevat hierdoor Keratine-, Argan- en Kokosnootolie. Deze unieke mix van oliën geeft je haar elke beurt een glans en beschermt tegen de hitte.

Ionentechnologie
Deze technologie draagt bij aan glanzend en minder pluizend haar. De ionen omhullen je haar en zorgen voor een minder statisch effect. Deze negatief geladen delen zorgen ervoor dat druppels worden afgebroken tot condensdruppels. Je haarschubben zullen sluiten en een glans aan je haar geven.

Keramische borstel
De Revamp Progloss Big Round Brush levert krullen, golven en volume voor gezond uitziend haar. De keramische borstel zorgt voor een extra glans en beschermt tegen beschadiging. Gebruik de warmteborstel in combinatie met een haardroger om het haar nog mooier te stylen. Het is belangrijk dat je haren goed droog zijn voordat je begint met krullen

Standen
De borstel warmt binnen enkele seconden op en heeft 2 standen. Kies voor hitte of hitte met ionentechnologie. Met een minimale temperatuur van 80 ºC en een maximale temperatuur van 180 ºC is deze warmteborstel ook geschikt om dun en beschadigd haar te krullen.

Luxe rubberen matzwarte afwerking
De Revamp Progloss warmteborstel is ergonomisch ontworpen met een stevige en duurzame rubberen matzwarte body. Dit zorgt voor uitstekende grip tijdens gebruik. Neem de krulborstel mee op reis om altijd en overal je haren te stylen.

Automatische uitschakeling
Dit apparaat heeft een automatische uitschakelfunctie voor extra veiligheid. Als het apparaat langer dan 60 minuten continu aan staat. Wordt het automatisch uitgeschakeld. Als je het apparaat na deze tijd wilt blijven gebruiken druk je op de aan/uit-knop om hem weer aan te zetten.

Conditie: Nieuw (retourgoed, verpakking kan licht beschadigd zijn)

Garantie: 1 jaar

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop