x

Revamp Progloss Auto Wave & Curl, unieke, automatisch roterende krulstaaf

€ 39,95

Aantal:

Omschrijving

Automatische krullen: deel je haar in delen, leg het tussen de keramische platen en laat de krulstaaf met één druk op de knop automatisch naar links of rechts indraaien.
Progloss Wave en Curl krultang maakt gebruik van gladmakende keratine-, argan- en kokosolie om een nauwkeurige styling mogelijk te maken en je haar tegen schade door hitte te beschermen.
Temperatuurcontrole zonder schade aan het haar: gebruik lage warmte voor losse golven of verhoog de warmte voor nauwere, springende krullen met variabele temperaturen tussen 150-210 graden.
Eenvoudige styling: leg je haar tussen de ionische keramische platen, laat het haar automatisch intrekken en je zult in een handomdraai perfecte krullen creëren.
Automatische uitschakeling: Heb je ooit vergeten om je styler uit te schakelen? De Progloss Wave en Curl krultang beschikt over een automatische uitschakelmodus en schakelt na 72 minuten uit.

Conditie: Nieuw (retourgoed, verpakking is alleen geopend)

Garantie: 1 jaar

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop