x

Razer Ornata Chroma Gaming Toetsenbord

€ 59,95

Omschrijving

De Razer Ornata Chroma is een kleurrijk gaming-toetsenbord ontwikkeld voor gamers die op zoek zijn naar de gevoeligheid van mechanische toetsen zonder ruis. De Ornata Chroma is uitgerust met semi-mechanische toetsen: de mechanische schakelaar is bevestigd aan een membraan. Dit geeft je toetsen die sneller reageren dan die op een membraantoetsenbord, zonder dat je daarvoor een fortuin hoeft te betalen. De toetsen zijn half zo laag als de standaard maat, waardoor ze minder druk vergen en je sneller kunt reageren. Pas de toetsenbordverlichting aan naar jouw smaak. Je kunt een van de ademhalingspatronen selecteren of bepaalde toetsen voor bepaalde games verlichten: de Razer Synapse 2.0-software biedt je 16,8 miljoen kleuren om uit te kiezen. Hij wordt geleverd met een ergonomische polssteun om RSI te voorkomen, zodat je urenlang comfortabel kunt spelen.

Conditie: gebruikt (zeer goede staat, lichte oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd: 
Armsteun
Handleiding
Doos

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 20,-

Onder de € 20,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop