x

Rapoo E6350 Keyboard Ultra Slim

€14,95

Omschrijving

Rapoo E6350 Keyboard Ultra Slim Zilver is een draadloos Bluetooth-keyboard voor Android-, iOS- en Windows-tablets, maar werkt natuurlijk ook op PC's die Bluetooth ondersteunen. Dit stijlvolle toetsenbord heeft een basis van slecht 4,9 mm dik waardoor het van Rapoo mogelijk was om dit toetsenbord geen millimeter dikker te maken dan 1,5 cm. De E6350 is uitgerust met een oplaadbare accu die tot 20 uur meegaat voordat hij weer opgeladen dient te worden. Dit, in combinatie met zijn compacte behuizing, maakt de Rapoo E6350 zeer geschikt voor iedereen die regelmatig met een tablet op pad is. De Rapoo E6350 beschikt over totaal 81 toetsen en daar vallen ook de multimediatoetsen onder waarmee u eenvoudig uw muziek of video's bestuurt.

Conditie: gebruikt (goede staat, lichte oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
- USB Kabel

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met
de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 0,00
Brievenbuspost: € 0,00

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop