x

PS VR2 - Virtual Reality Headset - Horizon Call of the Mountain Bundel

€ 599,95

Omschrijving

Dit is de PlayStation VR2 - Virtual Reality Headset - Horizon Call of the Mountain Bundel
Bedwing kolossale pieken, overwin angstaanjagende machines en breng een verborgen gevaar voor de wereld van Horizon aan het licht in de PlayStation®VR2 Horizon Call of the Mountain™-bundel.

Speel vanuit een nieuw perspectief – beleef de sensaties van hoogte en verwondering terwijl je de prachtige uitzichten over de landen van de Carja en Nora in je opneemt door de ogen van het nieuwe personage Ryas.
Bekijk de adembenemende wereld van Horizon in 360 graden en reageerop je omgeving via twee PlayStation®VR2 Sense™-controllers.
Geniet van meeslepende actie – gebruik intuïtieve bewegingen om bergen te beklimmen, op machines te jagen, je boog te schieten en voorwerpen van ruwe grondstoffen te maken.
Ga een nieuw avontuur aan – stap in een levende, ademende wereld van gevaarlijke machines, inheemse culturen, opwindende missies en nieuwe personages en oude bekenden.
Deel de ervaring – voel de adrenaline tijdens een avontuurlijke tocht vol verrassingen die je de kans geeft om met de PS VR2 te pronken bij je vrienden en familie.
Games
VR-games maken een grote sprong voorwaarts: ontsnap naar werelden die echt voelen, klinken, en eruit zien. Ontdek verbeterde zintuiglijke en emotionele ervaringen met de revolutionaire PlayStation VR2 Sense™ technologie met intuïtieve bediening en beelden in 4K HDR4 in de volgende generatie genrebepalende games.

Baanbrekende prestaties
Geniet van prachtige, levendige beelden in 4K HDR4 in compatibele games, een enorm gezichtsveld van 110º en ultramoderne grafische rendering dankzij de kracht van PS5™.

Verbeterde zintuiglijke en emotionele ervaringen
Beleef revolutionaire PlayStation VR2 Sense™-technologie met eye tracking, headsetfeedback en 3D-audio, wat in combinatie met de nieuwe intuitieve controllers resulteert in uiterst realistische sensaties en emoties in compatibele games.

Snelle installatie
Stort je direct in de actie met een snelle, simpele aansluiting op je PS5™-console via één kabel.

Spannende nieuwe werelden
Omring jezelf met een nieuwe generatie genrebepalende VR-games en dompel jezelf op unieke wijze onder in nieuwe werelden.

Baanbrekende prestaties
Geniet van 4K HDR-beelden4, een gezichtsveld van 110º en geavanceerde grafische rendering.1

Playstation VR2 sense™-technologie
Voel echte gevoelens en emoties met eye tracking, headset-feedback, 3D-audio en een zeer intuïtieve bediening.¹

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop