x

ProfiCare LR 3075 luchtreiniger

€ 34,95

Omschrijving

De meeste van ons brengen meestal hun leven grotendeels binnen door. Op kantoor, thuis op de bank of 's nachts in de slaapkamer. Vooral voor mensen met een allergie zijn beperkingen in het welzijn of zelfs de gezondheid niet uitgesloten. Pure en gezuiverde lucht is een basisvoorwaarde voor een gelukkig, gezond leven.

Met de comfortabele luchtreiniger PC-LR 3075 van ProfiCare kun je effectief de lucht in ruimtes tot 20 m2 filteren en deze van onzuiverheden zoals stof, virussen of bacteriën bevrijden. De luchtreiniging gebeurt door een 2-filtersysteem (voorfilter & EPA-filter). Een extra ionenfunctie zorgt voor frisse, elektrostatische neutrale lucht.

De gewenste ruimte krijgt niet alleen een aangenamer binnenklimaat, ook de sfeer wordt verfraaid dankzij een decoratieve sfeerverlichting.

Een eenvoudige bediening is dankzij de sensortouch bediening gegarandeerd. Vier controlelampjes informeren je altijd over de werking van de luchtreiniger. Kies uit 3 standen de juiste keuze voor jou en je welzijn.

Conditie: gebruikt (goede staat, oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd: nvt

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop