x

PolarPro - DJI Air 2S Directors Kit - 5 Pack

€ 99,95

Omschrijving

De PolarPro Directors Kit voor de DJI Air 2S drone bevat één ND8/PL filter, één ND16/PL filter, één ND32/PL filter, één VND 2-5 filter en één VND 6-9 filter. Met deze filters kun je met de DJI Air 2S drone verbazingwekkende beelden produceren met prachtige, verzadigde kleuren. Om een maximale vliegtijd te behouden en de gimbal te optimaliseren, is elk filter voorzien van een lichtgewicht aluminium frame. De filters worden geleverd in een beschermende hardcase.

Drone filters van hoge kwaliteit

De filters in dit 5-pack zijn gemaakt van CinemaSeries™-glas. Elk filter is voorzien van een 16-laagse, dubbelzijdige anti-reflecterende coating die bescherming biedt tegen krassen. Bovendien zullen vet en vuil zich er niet aan hechten. Dankzij het hoogwaardige glas zijn de filters vrijwel kleurneutraal.

Filters voor DJI Air 2S

Deze filters combineren twee filtereffecten (ND + polarisatie) in één glaselement. Met deze filters vermindert u de sluitertijd en schittering in heldere en reflecterende omstandigheden. Elk filter corrigeert een andere hoeveelheid licht. Met het ND8/PL filter 3 stops en met het ND32/PL filter tot 5 stops licht. De polarisatie-indicatoren zijn in het aluminium frame gegraveerd. Hierdoor kunnen deze filters nauwkeurig worden afgesteld om de gewenste lichtpolarisatie te bereiken. Het VND 2-5 stop filter is ideaal voor opnamen bij zonsopgang of zonsondergang, wanneer de hoeveelheid licht afneemt. Het VND 6-9 stop filter wordt gebruikt bij opnamen overdag of op andere momenten met een hoge lichtintensiteit.

Conditie: Nieuw

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop