x

Playstation 3 Super Slim 12 GB

Conditie: gebruikt (goede staat, oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:

-Console

-Controller (1x)

-USB Kabel

-Netsnoer

Garantie: 1 maand

€44,95

Omschrijving

Noem het de PlayStation 3 Super Slim, de PlayStation 3 Ultra Slim of gewoon de nieuwe PlayStation 3. Hoe je hem uiteindelijk ook noemt, dit model is maar liefst de helft kleiner dan de originele PS3 en zo'n 20 tot 25 procent compacter dan de PS3 Slim. Deze uitvoering bezit 12 GB flashgeheugen. Genoeg ruimte voor de savegames van je favoriete game.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6,75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop