x

Pioneer VSX-329-K Versterker

€89,95

Omschrijving

Met de Pioneer VSX-329-K - 5.1 AV-receiver is je geluid levensecht. De VSX-329-K is de receiver die je audio-installatie een boost geeft. Tijdens het gamen of een filmavond maak je een gezagontwekkende ervaring mee. De VSX-329-K beschikt over Dolby- en DTS advanced surround-modussen. Hierdoor kan je tijdens een film het geluid nog beter afstemmen. Dit kan handmatig of automatisch ingesteld worden. Ook kan je met de receiver muziek afspelen en besturen vanaf je iPod of iPhone. De ingang voor deze optie zit aan de voorzijde. De ideale receiver voor je homecinemasysteem.

Conditie: gebruikt (goede staat, lichte oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
- Afstandbediening

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 0,00
Brievenbuspost: € 0,00

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop