x

Pioneer SE-C8TW Wireless Earbuds

Conditie: zo goed als nieuw (zeer goede staat, lichte oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd: Compleet in doos

Garantie: 1 maand

€49,95

Omschrijving

Ongeremd genieten, lekker bewegen en nooit meer in de knoop. Met de Pioneer SE-C8TW geniet je van alle voordelen van in-ear koptelefoons, zonder dat je last hebt van het snoer.Deze true wireless oordopjes zijn volledig draadloos, waardoor de dopjes nooit meer uit je oren worden getrokken als het snoer ergens achter blijft hangen. En door de handige oplaad-case kan je tot 9 uur muziek luisteren.

Voordelen van de Pioneer SE-C8TW
Uitstekend geluid
Bluetooth technologie
Volledig draadloos
Handsfree bellen
Onderweg opladen

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6,75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop