x

Pioneer Rayz Rally Apple Lightning Conference Speaker Onyx

€ 59,95

Omschrijving

Pioneer Rayz Rally smart conferencespeaker is de eerste speaker die via de Lightning-poort van stroom wordt voorzien. En hoewel Rally zo klein is dat hij in uw zak past, biedt het apparaat het volume en de geluidskwaliteit van een grote conferentiespeaker. U kunt uw iPhone, iPad, iPod of Mac vanaf nu dus in een conferentiesysteem veranderen. Stroomvoorziening via Lightning-poort Rayz Rally wordt gevoed via de Lightning-poort van uw iOS-device, batterijen zijn dus niet nodig. Het apparaat bevat ook geavanceerde Avnera LightX-technologie. Hierdoor verbruikt Rally zo weinig mogelijk stroom van uw iPhone. De geïntegreerde oplaadpoort van Rally ondersteunt ook praten en opladen om uw iPhone opgeladen te houden terwijl u de speaker gebruikt. Echt handig Via de slimme knop kunt u met één knop de functies voor geluid aan-/uitzetten en muziek afspelen/pauzeren gebruiken, ook als het scherm van uw iPhone vergrendeld is. Met de simpele maar krachtige bijbehorende app beschikt u bovendien via snelle software-upgrades over nieuwe functies.

Conditie: Nieuw (GESEALD)

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop