x

Physix PHW 200S - Kantelbare muurbeugel - Geschikt voor tv's van 10 t/m 26 inch - Zwart

€ 14,95

Omschrijving

Deze universele steun is geschikt voor bijna alle LED/LCD TV-merken (gebruik onze MOUNT MATCHER om precies de juiste beugelmaat voor uw TV te vinden). Het wordt geleverd met eenvoudige montage-instructies, evenals alle schroeven en pluggen die u nodig heeft. Met de Tilt-functie kun je het scherm tot 15 graden naar voren kantelen, zodat je de beste kijkhoek hebt vanaf waar je kijkt. De Lock Release-functie klikt uw tv tegen de muur en zorgt voor een veilige verbinding tussen de tv en de muurbeugel.

Conditie: Nieuw (GESEALD)

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop