x

Philips TAT8505 - Bluetooth In-ear Oordopjes - Zwart

€ 44,95

Omschrijving

Met de Philips TAT8505 geniet je van een rijk en gedetailleerd geluid. Daarnaast is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de wereld om je heen. Deze draadloze in-ear oordopjes beschikken over actieve ruisonderdrukking (active noise cancelling). Verder zijn ze uitgerust met een bewustzijnsmode waardoor je de controle houdt over wat je hoort. De schitterende cirkelvormige oortjes hebben een afspeeltijd van 24 uur.

Hybride actieve ruisonderdrukking. Kies zelf wat je wilt horen
Wanneer het nummer je volledige aandacht verdient, kun je met deze draadloze koptelefoon helemaal opgaan in de muziek zonder afleiding. Eén externe microfoon en één interne microfoon filteren externe ruis uit. Met de Bewustzijnsmodus kun je de buitenwereld weer toelaten wanneer dit nodig is.

Conditie: zo goed als nieuw (zeer goede staat, geen gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:

Oordopjes Laadstation/Opbergdoosje
USB-C oplaadkabel
Caps in 3 maten
Doos

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop